Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je potvrdio kako će se raspitati oko mogućnosti dolaska na posudbu u taj klub Michaela Owena ili Didiera Drogbe, nakon što je u prijelaznom roku ostao bez Andya Carrolla, a uprava mu nije dovela zamjenu kojoj se nadao.


Rodgers je jučer mogao samo nemoćno gledati kako njegova momčad gubi na svom terenu od Arsenala, a taj poraz je označio najgori start sezone za klub s Anfielda u posljednjih pedeset godina, s obzirom da su u prva tri kola osvojili samo jedan bod.

Nakon utakmice je Rodgers priznao kako ne bi dopustio odlazak Carrolla na posudbu u West Ham da je znao kako klub neće dozvoliti dovođenje zamjene za njega. Rodgers nije dobio novac za Clinta Dempseya, koji je umjesto toga za 7,5 milijuna eura otišao u Tottenham.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ne bih pustio Andya Carrolla da ide da sam znao kako nećemo dovesti zamjenu. Koliko sam uvjeren bio da ćemo dovesti zamjenu? Vrlo uvjeren. Pogledat ćemo mogućnost dovođenja svakog igrača koji može pojačati momčad. Sada imamo jako malu skupinu igrača. Jučer je na treningu bilo samo 19 igrača, tako da vjerojatno moramo poraditi na tome. Drogba ili Owen? To je nešto o čemu trebamo razgovarati." rekao je Rodgers.

Rodgers je otkrio i kako ima mogućnost vratiti Carrolla s posudbe već za Božić i čini se vjerojatnim da će tu mogućnost iskoristiti ukoliko u međuvremenu ne dovede kvalitetnu zamjenu.