Belgijski reprezentativac Marouane Fellaini je potvrdio kako sve više razmišlja o odlasku iz engleskog premierligaša Evertona, rekavši kako je u tom klubu napravio i doživio sve što je mogao u protekle četiri sezone.


Fellaini je u Everton stigao iz Standarda iz Liegea, a sada je siguran kako se njegovo vrijeme u tom klubu bliži kraju, te je spreman za nove izazove, vjerojatno već u siječanjskom prijelaznom roku ili na kraju ove sezone.

"Počeo sam svoju petu sezonu u redovima Evertona. Ovo će biti moja posljednja sezona u tom klubu. Vidio sam sve. U siječnju ili na kraju sezone ću potražiti drugi klub ili drugu ligu." rekao je Fellaini za belgijski dnevni list Niuwsblad.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Riječi 24-godišnjeg nogometaša će svakako pojačati ionako veliki interes velikih klubova za njega, s obzirom na reputaciju koju je stekao igrajući za Everton.

U prošlosti se njegovo ime povezivalo s Chelseaem, Manchester Unitedom i Real Madridom, a za očekivati je da se u utrku za njegov potpis uključe još neki klubovi, iako cijena zasigurno neće biti mala.

Iako će odlazak Fellainija svakako biti težak udarac za momčad menadžera Davida Moyesa, Everton će zaraditi dosta od njegovog transfera, s obzirom da ima ugovor do ljeta 2016. godine.