Španjolski reprezentativac i napadač londonskog Chelsea Fernando Torres vjeruje kako su mu neugodna iskustva iz protekle sezone pomogla da postane drugačiji igrač. Torres je u padu forme još od 2010. godine, a prošle sezone je taj pad bio najveći, te se izgledalo kako je skupi transfer u Chelsea bio potpuni promašaj.


Međutim, na Europskom prvenstvu ovog ljeta osvojio je nagradu za najboljeg strijelca, a u petak je u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije upisao svoj stoti nastup u dresu reprezentacije, dobivši tom prilikom i kapetansku traku.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Torres je u svibnju rekao kako je prošle sezone iskusio najgore trenutke svoje karijere, a njegov je status bio toliko poljuljan da se činilo kako bi mogao ostati bez mjesta u momčadi i na klupskom i na reprezentativnom planu, ali sada osjeća kako mu je sve to pomoglo da krene naprijed.

"Naučio sam puno toga o sebi protekle sezone i sada se osjećam bolje zbog tog iskustva. Igram puno više u klubu i možete vidjeti da počinjem igrati bolje i zabijati više golova. Sada sam drugačiji tip napadača nego ranije. Prošle sezone sam stvorio puno prilika za suigrače i to znači da je moja igra u ovom trenutku karijere kompletnija nego ranije. Igrati u ovoj novoj momčadi Chelsea i težiti prema nečemu u dresu španjolske reprezentacije je za mene uzbudljivo. Čak i nakon toliko godina, još uvijek se osjećam privilegiranim što igram u ovoj sjajnoj španjolskoj reprezentaciji." rekao je Torres.