Ovoljetno pojačanje Chelsea Eden Hazard impresionirao je englesku nogometnu javnost svojim prvim utakmicama u dresu londonskog kluba, ali belgijski reprezentativac ne želi se stavljati u prvi plan, te kaže kako je u Chelsea došao da bi bio dio momčadi, a ne velika zvijezda.


"Ja volim stvarati prilike za suigrače. Ja nisam došao ovdje kako bih bio zvijezda, kako bih bio u centru pažnje. Ovdje sam kako bih igrao za druge, ali ako moram pokušati sam riješiti neke situacije, to ću i napraviti." rekao je 21-godišnji nogometaš.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Hazard je bio zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka, s obzirom da ga je Chelsea Lilleu platio 40 milijuna eura. Chelsea je tako potukao Manchester United i Manchester City u utrci za njegov potpis, ali investicija se Romanu Abramovichu počela isplaćivati već u prvim tjednima.

"Ovdje je potpuno drugačije nego u Francuskoj. Dok sam bio u Lilleu, mogli smo otići na jug Francuske i nitko nas ne bi ni prepoznao. Ali u Chelseau igrači su na drugoj razini. Za mene se sve promijenilo - jezik, država - ali na meni je da se prilagodim tome." dodao je Hazard u izjavi za Mirror.