Kapetan Manchester Citya, belgijski reprezentativac Vincent Kompany, je rekao kako ne namjerava do kraja karijere napustiti taj klub, čak ni ako bi mu poziv stigao od madridskog Reala ili Barcelone.


26-godišnji nogometaš je posljednjih par godina postao jedan od najboljih obrambenih igrača na svijetu, otkako je 2008. godine za desetak milijuna eura iz Hamburga stigao u Manchester City, te je svojim igrama privukao pozornost.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Trebalo bi mi puno vremena da u nekom drugom klubu dosegnem razinu koju sam dosegao u Cityu. Čak ni tada ne bi bilo jamstva da ću uspjeti. Osim toga, uvjeren sam da u Cityu mogu osvojiti jednako toliko trofeja kao što bih mogao i u Barceloni ili Realu. Tko god ode igrati u Real bit će u Ronaldovoj sjeni, a tko ode u Barcu, bit će u Messijevoj sjeni. Stoga ću radije ostati kapetan u Manchester Cityu. Ovdje se osjećam kao kod kuće i mogu živjeti normalnim životom. Privlačim interes fotoreportera, ali dok god se ponašate normalno, nema nikakvih problema." rekao je Kompany.

U nedavnom međusobnom susretu s Realom, Kompany se već našao u Ronaldovoj sjeni, a s obzirom na to s kakvom je lakoćom Portugalac u par situacija prošao pored njega, pitanje je koliko bi u Madridu, a posebno u Barceloni, u ovom trenutku i bili zainteresirani za njegovo dovođenje.