Obrambeni nogometaš Liverpoola Daniel Agger dogovorio je produljenje ugovora s tim klubom, nakon što je proteklog ljeta dovođen u vezu s engleskim prvakom Manchester Cityem i Barcelonom.Danski reprezentativac se upravo oporavio od ozljede koljena koju je zaradio u utakmici protiv Manchester Uniteda u sudaru sa suigračem Glennom Johnsonom. Prve najave nakon te ozljede su govorile kako bi mogao propustiti čak i cijeli prvi dio sezone, ali pretrage su ipak pokazale kako ozljeda nije tako teška, te je proteklog vikenda bez problema odigrao svih devedeset minuta u utakmici protiv Norwicha.

"Strahovao sam da se dogodilo najteže. Kad sam pokušao ustati, mišić iznad koljena mi jednostavno nije funkcionirao. Osjećao sam se doista loše i medicinsko osoblje je mislilo da sam pokidao ligamente. Mislio sam da je loše i da ću biti izvan terena nekoliko mjeseci. Ali, nasreću, bio je to samo vrlo jak udarac u koljeno." rekao je Danac.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Njegova spremnost da igra unatoč bolovima naišla je na pohvale od strane menadžera Brendana Rodgersa, koji je bio presretan zbog njegovog stava.

"On je pravi ratnik. Doista sam sretan da ovdje imam grupu igrača koji imaju pravi ratnički mentalitet, a on je jedan od tih momaka." rekao je Rodgers.

Još jedna dobra vijest za Rodgersa je i oporavak Joea Colea, koji se ozlijedio u prvoj utakmici sezone protiv West Bromwicha. Bivši nogometaš Chelsea možda više nije u najboljim igračkim godinama, ali ima veliku želju dati svoj doprinos momčadi.

"Njegov odnos prema poslu je sjajan i Joe doista smatra da može doprinijeti ovoj momčadi, što je odlično. On nije imao sreće, bio je izvan terena i vraćao se nekoliko puta, ali nije bio potpuno spreman kondicijski. Sada je dovoljno spreman da se bori za svoju poziciju u momčadi." dodao je Rodgers.