Predsjednik londonskog Arsenala Peter Hill-Wood je javno putem medija poručio engleskom reprezentativcu Theu Walcottu, kojemu ugovor istječe na kraju sezone, kako mu klub neće ponuditi ogromna mjesečna primanja kako bi ga zadržao u svojim redovima.


Walcottovi predstavnici trenutno s čelnicima Arsenala pregovaraju oko potpisivanja novog ugovora, a iako je Walcott najavio kako želi ostati u klubu i kako mu iznos primanja nije glavna preokupacija, nego pozicija na terenu koju će igrati, čini se kako njegovi zastupnici imaju nešto veće apetite od njega.

Arsene Wenger je također u nekoliko navrata izjavio kako je uvjeren da će Walcott ostati u klubu, ali Hill-Wood upozorava da se to može dogoditi samo u slučaju da Walcottovi zastupnici ne nastave odbijati financijske uvjete kakvi su do sada nuđeni, poput posljednjeg puta, kad su odbili tjednu plaću od nešto manje od 100.000 eura.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mi imamo općenitu strukturu plaća u klubu i nismo je spremni srušiti ni radi koga. Poslali smo ponudu za koju smatramo da je bila prihvatljiva i to je sve što smo spemni ponuditi. Mislimo da je to vrlo razumna ponuda." rekao je Hill-Wood.

"U ovom trenutku pregovori još uvijek traju i nadamo se kako će biti uspješno okončani. Ali nemojte mene pitati kad će se to dogoditi, jer ja nemam pojma. Nadam se da će on na kraju potpisati novi ugovor. Bit će šteta ako to ne napravi, ali cijela ta stvar oko plaća igrača je potpuno izmakla kontroli i često igrači dobivaju pogrešne savjete." dodao je Hill-Wood.