Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je najavio kako će taj klub u siječanjskom prijelaznom roku dodatno pojačati svoje redove dovođenjem nekih igrača, nakon što to nisu uspjeli napraviti posljednjeg dana prijelaznog roka, kada su pustili Andya Carrolla na posudbu u West Ham.


Rodgers je prošlog tjedna ostao na samo jednom pravom napadaču, Luisu Suarezu, nakon što se mladi talijanski reprezentativac Fabio Borini ozlijedio na treningu reprezentacije, što je dodatno naglasilo potrebu za dovođenjem barem jednog kvalitetnog napadača u zimskom prijelaznom roku.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Nakon nedavnih razgovora s vlasnicima kluba, čelnim ljudima tvrtke Fenway Sports Group, Rodgers je optimističan i kaže kako su pronašli zajednički jezik kad se radi o potencijalnim pojačanjima.

"Još imamo dijelova momčadi koje želimo pojačati, i to što je prije moguće. Naša najbolja momčad se može porediti s bilo kojom momčadi u Premier ligi, ali imamo malu momčad, a moramo se boriti na puno frontova. Imao sam dobar razgovor s vlasnicima i oni su shvatili u kakvoj smo poziciji kao momčad." rekao je Rodgers.