Liverpoolov španjolski tinejdžer Suso trebao bi do kraja tjedna potpisati novi ugovor s tim klubom, uz poboljšane uvjete bi se trebao najmanje na sljedećih pet sezona obvezati na vjernost engleskom klubu.


Osamnaestogodišnji Suso je u omladinsku školu Liverpoola stigao iz Cadiza 2009. godine, a debi za seniorsku momčad je upisao u pobjedi rezultatom 5:3 protiv Young Boysa 20. rujna.

Do sada je odigrao tri premierligaške utakmice ove sezone, a menadžer Brendan Rodgers u njemu vidi veliki kapacitet za budućnost, te ga želi što prije dugoročno vezati uz klub.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


S obzirom da sljedeća tri mjeseca u momčadi neće biti Fabia Borinija, Suso bi u predstojećim utakmicama trebao imati pristojnu minutažu, s obzirom da može igrati na više ofanzivnih pozicija u momčadi.

"Doista sam impresioniran mladim Susom. On je također jako dobar dečko i jako je raspoložen za učenje. On će potpisati novi ugovor, čime ćemo pokazati da računamo na njega i da je on jako sretan ovdje. On je sjajan tehničar. Jako je inteligentan, igrač je koji razmišlja dok igra i naporno radi. Pred njim je još puno učenja, ali već je pokazao veliki napredak." rekao je Brendan Rodgers.