Menadžer Arsenala Arsene Wenger je najavio kako bi mladi engleski reprezentativac Jack Wilshere mogao vratiti na teren u po prvi put u jednoj natjecateljskoj utakmici nakon više od godinu dana drugog vikenda u prvenstvenom susretu protiv Queens Park Rangersa.  


Svoju posljednju natjecateljsku utakmicu Wilshere je odigrao 31. srpnja prošle godine, a nakon što se konačno oporavio od ozljeda gležnja i koljena posljednjih je par tjedana odigrao dvije utakmice za U-21 momčad Arsenala.

Wilshere je također odigrao svih 90 minuta u trening utakmici protiv Chelsea u srijedu, a Wenger je nakon toga rekao kako će on vjerojatno odigrati još jednu utakmicu za U-21 momčad prije povratka u prvu momčad.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Govoreći na konferenciji za novinare pred sutrašnje gostovanje kod Norwicha, Wenger je rekao: "Kod Jacka nema nikakve suzdržanosti pri ulasku u duele. On je na 80% spremnosti za prvenstvene utakmice."

"Bacary Sagna je u sličnoj situaciji. I njemu treba još jedna utakmica, možda u ponedjeljak navečer za U-21 momčad i onda će biti spreman za povratak." dodao je Wenger.