Već dugo traju špekulacije o tome kako se Alex Ferguson namjerava uskoro riješiti portugalskog reprezentativca Nanija, a sigurno je kako se njihov intenzitet neće smanjiti nakon što ga je sinoć optužio za ispadanje iz Liga kupa od Chelsea.


Naime, 25-godišnji Portugalac je izgubio loptu u posljednjim trenucima utakmice pri vodstvu njegove momčadi, nakon čega je uslijedio jedanaesterac za Chelsea iz kojeg je Eden Hazard izjednačio rezultat, da bi domaći u produžecima stigli go pobjede.

Iako je Portugalac bio strijelac trećeg gola za United, našao se pod paljbom iskusnog Škota.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Poklonili smo im loptu za treći gol iako smo imali u tom trenutku potpunu kontrolu nad utakmicom. Sve što smo trebali napraviti jeste zadržati loptu u svom posjedu. Nani je iskusan igrač, ali on je igrač koji uvijek pokušava predriblati protivnika, a ja mu često govorim da to ne radi. U toj situaciji, da smo zadržali loptu kod korner zastavice, utakmica bi bila gotova." rekao je Ferguson.

"Imali smo puno napada i ništa se nije izrodilo iz njih, a njihovi kontranapadi su bili jako dobri. Ali, ako vodite 3:2 u posljednjim sekundama utakmice, onda biste trebali utakmicu zaključiti pobjedom. Mi možemo samo sebe kriviti za poraz. Oni su igrali na svom terenu, mogli smo očekivati da će napadati i to su činili. Mi smo utakmici prišli na način da želimo pobijediti, tako da smo mogli očekivati otvorenu utakmicu." dodao je Ferguson.