Nakon što su se pojavile glasine kako je Manchester City zainteresiran za urugvajskog napadača Luisa Suareza, to su danas odbacili iz oba kluba, a menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je jasno dao do znanja kako se nema namjeru riješiti svog jedinog napadača.


Na pitanje o tome je li Roberto Mancini uistinu ozbiljno zainteresiran za Suareza, Rodgers je odgovorio: "To ćete morati pitati Roberta Mancinija. Ako izgubimo Suareza, onda nećemo imati nijednog napadača, tako da mislim da ne želim izgubiti nikoga. On je sigurno igrač kojeg ne želimo izgubiti. S njim je sjajno raditi, a mi želimo pojačati našu momčad, a ne prodavati igrače. Posebno ne igrače svjetske klase."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na pitanje kolike su šanse da klub zadrži svog najskupljeg igrača ukoliko City doista pokaže ozbiljan interes za njega, Rodgers je naglasio kako je dvadesetpetogodišnji Urugvajac nedavno potpisao novi ugovor do 2018. godine.

"Mi ćemo samo nastaviti raditi i koncentrirati se na ono što pokušavamo napraviti. Luis je već ljetos pokazao svoju odanost klubu. Potpisao je novi ugovor i mislim da možete vidjeti da on uživa ovdje. Postiže golove i dobro radi, tako da neće biti nikakve utrke za njegov potpis. On ostaje ovdje." zaključio je Rodgers.