Jedini klub u prvih pest razreda engleskog nogometa koji u dosadašnjem dijelu sezone još uvijek nije uspisao niti jednu pobjedu, Queens Park Rangers, otpustio je danas menadžera Marka Hughesa.


Nakon prvih dvanaest kola Premier lige skupo plaćena momčad Queens Park Rangersa je od mogućih 36 bodova osvojila samo četiri, pa već nakon nešto manje od trećine odigrane sezone izgleda kao siguran putnik u drugu ligu, iako su ambicije vodstva kluba pred početak sezone bile puno veće.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Okolnosti u kojima smo se našli nisu upravi ostavile puno drugih mogućnosti nego napraviti smjenu na poziciji menadžera. Uprava će sada aktivno raditi na postavljanju nove trenerske strukture što je prije moguće." objavili su iz kluba, koji je prije nekoliko dana Hughesu ponudio sporazumni raskid ugovora, na što ovaj nije pristao.

Hughesova posljednja utakmica na klupi kluba čiju je momčad preuzeo prije deset mjeseci bio je uvjeljriv domaći poraz od Southamptona, a momčad će u utakmici protiv Manchester Uniteda u subotu voditi njegovi dosadašnji pomoćnici Mark Bowen i Eddie Niedzwiecki.