Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini je demantirao kako je ikada razmišljao o prodaji Maria Balotellia u siječanjskom prijelaznom roku, te kaže kako je 22-godišnji nogometaš, koji je jučer postigao svoj prvi gol u sezoni, važan dio njegovih planova u nastavku sezone.


Mancini je u susretu protiv Wigana ukazao povjerenje Balotelliju od prve minute, a odlučio se ostaviti ga na terenu i prije nego što je njegova momčad postigla prvi gol, te iz igre izvesti Sergia Aguera, i ovaj put mu se kockanje isplatilo.

Posljednjih tjedana se s mogućim otkupom Balotellijevog ugovora povezuju i Milan i Inter, ali Mancini je odbacio svaku mogućnost njegovog odlaska u predstojećem prijelaznom roku.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nema istine u pričama o prodaji. Ovo je njegov prvi gol ove sezone i nadam se da može još napredovati nakon ove utakmice. Imamo pet vrhunskih napadača, ali imamo nekih poteškoća u postizanju golova, kao što smo imali i prošle sezone. Nadam se da to možemo prebroditi. Sezona je jako duga i ako puno klubova u veljači bude igralo Ligu prvaka, to može puno toga promijeniti. U ovom trenutku se nalazimo na vrhu s Unitedom, ali mislim da se i Chelsea može uključiti u utrku za naslov prvaka." rekao je Mancini.