Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je odbacio medijske napise o tome kako je Liverpool spreman u siječanjskom prijelaznom roku prodati vratara Pepea Reinu i dovesti novog vratara umjesto njega.


Tridesetogodišnji španjolski reprezentativac je standardan član početne postave Liverpoola još od 2005. godine, kad je menadžer bio njegov sunarodnjak Rafael Benitez, ali s nizom loših predstava u protekle dvije sezone navukao je na sebe niz kritika, te su krenule i priče o njegovom odlasku i tome kako je Rodgers nezadovoljan njegovim učinkom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nema nikakve istine u tim pričama o Pepeu. Želim to reći 150% jasno, jer sam čitao o vratarima koji se povezuju s nama i o njegovom odlasku. On je trenutno u dobroj formi i on je Liverpoolov prvi izbor. Da, i on sam priznaje, vjerojatno je iza sebe imao dvije teške godine, ali sada osjeća kako su njegove najbolje godine tek pred njim, a ne iza njega. On je smršao, izgleda svježe, vedro i radi dodatno. To je za njega veliki korak naprijed. U ovom trenutku on ima još tri godine ugovora i mislim da njegove najbolje godine tek dolaze." rekao je Rodgers.

"Ja nisam u potrazi za novim vratarom i ako budemo tražili pojačanja to će biti na drugim pozicijama. Naravno da su talentirani igrači uvijek dobrodošli, ali ono što mi imamo jeste jedan od najboljih vratara u Premier ligi Pepe Reina, te Brad Jones, koji je bio vratar broj tri ili četiri ovdje, ali je puno napredovao od ljeta. Brad je još jedan od igrača koje bih volio zadržati. Produljenje njegovog ugovora je nešto što sada razmatramo." dodao je Rodgers.