Menadžer Arsenala Arsene Wenger ispričao se protivnicima iz West Bromwich Albiona ukoliko se pokaže točnim njihova tvrdnja kako je Santi Cazorla simulirao prekršaj za jedanaesterac iz kojeg je njegova momčad došla u vodstvo u jučerašnjoj utakmici.


Mikel Arteta je zabio gol za vodstvo Topnika iz jedanaesterca koji je bio rezultat dobre Cazorline glume, budući da su televizijske snimke pokazale kako između Stevena Reida i njega nije bilo nikakvog kontakta.

Wenger kaže kako mu je žao ako je njegova momčad došla u prednost nakon simuliranja, ali dodaje i kako ga je Cazorla nakon utakmice uvjeravao da je kontakta ipak bilo.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Žao mi je ako nije bilo penala, ali razgovarao sam sa Santijem i on mi je rekao da je dodirnut i da je zbog toga izgubio ravnotežu. Je li malo preuveličao stvar? Ne znam. Kad igrač osjeti kontakt, on pada, sudac je taj koji odlučuje da li je penal ili ne." rekao je Wenger.

Francuz je dodao kako će još razgovarati s Cazorlom oko toga, ali ne vjeruje da je Španjolac tip igrača koji bi padao bez razloga.

"Naravno da ću to još provjeriti, bez brige. Santi nije igrač koji simulira. On je ove sezone pretrpio puno udaraca zbog načina na koji igra. Ako je pao, to je napravio zbog toga što je nešto osjetio i zbog toga promijenio pravac. Ali on nije takav igrač." dodao je Wenger.
{jcomments off}