Nakon jučerašnje pobjede na gostovanju kod West Hama rezultatom 3:2 kapetan Liverpoola Steven Gerrard je uvjeren kako njegova momčad ima realne izglede boriti se ove sezone za mjesta koja vode u Ligu prvaka.


Četvrto mjesto trenutno drži njihov gradski rival Everton, s četiri boda prednosti, ali Gerrard se nada kako Liverpool može smanjiti taj zaostatak već do kraja godine.

"Doista sam zadovoljan momcima. Bila je to fantastična izvedba. Mislim da su ljudi prije utakmice sumnjali u nas i smatrali da ćemo biti bezopasni pred protivničkim golom bez pravog napadača, ali mi smo igrali na gostovanju, postigli tri gola i osvojili tri boda po koja smo i došli. Polako, ali sigurno, napredujemo prema mjestu na kojem želimo biti. Sada imamo dvije domaće utakmice protiv Aston Ville i Fulhama. Ako to kapitaliziramo i od mogućih dvanaest bodova osvojimo svih dvanaest, onda ćemo se naći bliže četvrtom mjestu. To je temelj na kojem možemo graditi dalje. Sada se moramo koncentrirati samo na utakmicu protiv Aston Ville. Nadamo se kako ćemo na kraju prosinca biti bliže tom četvrtom mjestu." rekao je Gerrard.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Gerrard je pohvalio i desnog beka Glenna Johnsona, koji je postigao prvi gol na utakmici protiv svog nekadašnjeg kluba, a prema njegovom mišljenju spada među najbolje desne bekove na svijetu.

"Bio je to sjajan Glennov gol i on je trenutno u odličnoj formi. On je fantastičan od početka sezone, tako da mi ovo nije iznenađenje. Ja s njim igram i u Liverpoolu i u Engleskoj. Njegova konstantnost, ne samo ove sezone, nego već godinama, je na visokoj razini. On je sigurno jedan od najboljih desnih bekova na svijetu." dodao je Gerrard.