Lijevi bek Manchester Uniteda Partice Evra je odbacio špekulacije koje ga povezuju s transferom u redove francuskog prvoligaša Paris Saint-Germaina u predstojećem siječanjskom prijelaznom roku.


Prema pisanju nekih francuskih medija, bogati pariški prvoligaš bi rado tridesetjednogodišnjeg francuskog reprezentativca radio vratio u Francusku, nakon što je prije šest godina iz Monaca preselio u redove Manchester Uniteda.

Međutim, Evra kaže kako se nema namjeru vraćati u Francusku prije nego što mu 2014. godine istekne ugovor s Unitedom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ne postavljate mi valjda ozbiljno takva pitanja? Imam još godinu i pol dana ugovora s Unitedom, igram za Manchester United i kapetan sam momčadi. Onaj tko me želi odvesti u Pariz morao bi prvo ubiti Alexa Fergusona! Nema nikakve istine u tim pričama i sretan sam u Manchesteru." rekao je Evra.

Ipak, Evra priznaje kako mu laska to što ga se povezuje s Paris Saint-Germainom, klubom iz grada u kojem je odrastao.

"Uvijek je zadovoljstvo biti povezivan s klubom kakav je Paris Saint-Germain, posebno jer sam ja Parižanin. Nikad nisam skrivao svoju ljubav prema Parizu, iako je Monaco još uvijek 'moj' klub. Uvijek me je mučilo kada vidim da klub ne osvaja titule ili se ne kvalificira u Ligu prvaka." dodao je Evra.