Najbolji ovosezonski strijelac engleskog premierligaša Swansea, Michu, je odbacio špekulacije o tome kako bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao promijeniti klub, te kaže kako je sasvim sretan u klubu iz Walesa.


Michu je dao veliki doprinos rezultatima Swansea nakon dolaska iz Rayo Vallecana ovog ljeta, postigavši u dosadašnjem dijelu sezone dvanaest premierligaških sezona. Zbog dobre forme počelo se špekulirati o njegovoj mogućoj prodaji nakon samo pola godine, a jedan od klubova koji se najčešće dovode u vezu s dvadesetšestogodišnjim napadačem je madridski Atletico, koji bi u siječnju mogao ostati bez svog najboljeg napadača Falcaa.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, Michu kaže kako ne razmišlja o odlasku s Liberty stadiona.

"Trenutno sam sretan ovdje, igram gotovo svaku minutu i jako sam sretan zbog toga. Uvijek je lijepo kad se vaše ime spominje u kontekstu kluba kakav je Atletico Madrid, jednog od najvećih klubova u Španjolskoj, ali sada sam jako sretan u Swanseau." rekao je Michu za radio Marca.

S obzirom na lošu formu Fernanda Torresa i Fernanda Llorentea ove sezone, počelo se govoriti i o mogućnosti da Michu zaigra za španjolsku reprezentaciju, a tu mogućnost je spomenuo i sam izbornik Vicente del Bosque.

"Ako dobijem poziv, bit će lijepo, ako ne, sve će ostati isto. Imati dvanaest postignutih golova do sada je sjajno, ali prije svega uživam u svemu što radim u Swanseau. Ali ovdje se morate za sve izboriti, jer vam nitko ništa neće dati." dodao je Michu.