Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je potvrdio kako je postignut dogovor po kojemu će mladi engleski reprezentativac Raheem Sterling u sljedeća 24 sata staviti svoj potpis na ugovor koji vrijedi sljedećih pet godina.


Sterling, koji je ranije ovog mjeseca napunio 18 godina, je u Liverpool stigao kao petnaestogodišnjak iz Queens Park Rangersa, a važeći ugovor mu istječe za osamnaest mjeseci, pa je njegovo višetjedno odugovlačenje oko potpisa novog ugovora dovelo do špekulacije o mogućem odlasku, a kao jedna od mogućih destinacija spominjao se Chelsea, koji bi ga rado vratio u London.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, takvih strahova u Liverpoolu više nema, pa je Brendan Rodgers sretan što je riješio pitanje ostanka jednog od igrača koje smatra ključnima u izgradnji momčadi za budućnost.

"Nadam se da će to biti riješeno u sljedeća 24 sata. Važno mi je zadržati tu jezgru od britanskih talenata s kojima možemo ići naprijed. Kad pogledate Raheema, Jonja Shelveya, kojemu je 20 godina i koji je na ljeto potpisao novi ugovor, Joea Allena i Jordana Hendersona, koji imaju po 22 godine.. Važno je osigurati potpise takvih igrača." rekao je Rodgers.

Sterling se do prve momčadi Liverpoola probio još kod bivšeg menadžera Kennya Dalglisha prošle sezone, ali je kod Rodgersa izrastao u redovnog startera, pa je ove sezone upisao već 26 nastupa.