Navijači londonskog Chelsea do te su mjere nezadovoljni menadžerom Rafela Beniteza da su upravi kluba uputili ultimatum kojim traže njegovu smjenu ili će u suprotnom započeti s bojkotiranjem utakmica.


Benitez je došao na mjesto menadžera Chelsea nakon odluke vlasnika Romana Abramovicha da uruči otkaz miljeniku navijača Robertu Di Matteu, a taj je potez odmah naišao na osude među navijačima zbog ranijih izjava Beniteza, u vrijeme dok je bio menadžer Liverpoola.

Unatoč činjenici da je Benitez isprva imao dosta dobre rezultate, nezadovoljstvo njegovim imenovanjem nikad nije jenjavalo, a nakon poraza u prvenstvu od Queens Park Rangersa i Capital One Cupu od Swansea, ono je postalo još veće.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Navijači Chelsea su nezadovoljni i načinom na koji se u klubu odnose prema legendarnom veznjaku Franku Lampardu, koji bi na ljeto mogao napustiti klub, a strahuju i kako bi ista sudbina nakon njega mogla zadesiti i Johna Terrya.

Uprava Chelsea za sad nije odgovorila na ultimatum navijača, ali uslijedi li još jedan negativan rezultat, za očekivati je kako će Abramovich ponovno posegnuti za svojim najčešće korištenim potezom - smjenom menadžera.