Tek nekoliko tjedana nakon što se vratio na teren nakon dugotrajnih zdravstvenih problema, dvadesetosmogodišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda Darren Fletcher morao se podvrgnuti operaciji, zbog čega će propustiti ostatak sezone.


Škotski reprezentativac se već duže vrijeme bori s ulceroznim kolitisom, bolesti crijeva, zbog koje je nekoliko mjeseci bio izvan terena, a liječnici su odlučili kako će se problema morati riješiti operativnim putem.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Darren Fletcher neće biti na raspolaganju za ostatak sezone, nakon što se podvrgnuo operaciji kako bi riješio probleme s ulceroznim kolitisom. Želimo naglasiti kako je ovo bila planirana procedura poduzeta u optimalnom trenutku, nakon razdoblja dobrog zdravstvenog stanja, što ilustrira i činjenica da je Darren ove sezone redovno trenirao s momčadi i bio na raspolaganju menadžeru sve do same operacije."

"Iako je frustrirajuće i za Darrena i za klub to što neće moći dati svoj dalji doprinos ove sezone, ova odluka je donešena uz našu punu potporu i u najboljem interesu njegovog dugoročnog zdravlja i veselimo se njegovom povratku sljedeće sezone, kad će ovaj problem biti iza njega. Bili bismo zahvalni ako bi se poštovala njegova privatnost u ovim trenucima i u predstojećim mjesecima kako bi se mogao oporaviti u miru." objavljeno je iz Manchester Uniteda.