Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini je u najavi sutrašnjeg derbija kola protiv Liverpoola nazvao urugvajskog napadača Luisa Suareza jednim od najboljih igrača engleske Premier lige.


City na Etihadu dočekuje Liverpool, a očekuje se da Suarez predvodi napadačku liniju gostiju, pa Mancini nije mogao izbjeći pitanja o urugvajskom reprezentatvcu, za kojega nije štedio na pohvalama.

"Suarez je za mene vrhunski igrač. Sviđa mi se jer je jak i naporno radi na terenu. Po meni je on jedan od najboljih igrača u Engleskoj." rekao je Mancini, a na pitanje hoće li Suareza na ljeto pokušati dovesti u svoju momčad, samo se nasmijao i ponovio kako smatra da se radi o odličnom igraču.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


The Mirror tvrdi kako bi Suarez na ljeto mogao biti jedan od najtraženijih igrača, čiju će u posljednjim razgovorima izraženu odlučnost za ostankom u redovima Liverpoola na kušnju staviti nekoliko klubova, poput minhenskog Bayerna, za kojeg se vjeruje da je spreman ponuditi 50 milijuna eura za njegove usluge.

Mancin je također otkrio kako je trenutni menadžer Liverpoola Brendan Rodgers bio jedan od kandidata za njegovog asistenta 2010. godine. Susreli su se tada i razgovarali o toj mogućnosti, ali Mancini se na kraju odlučio za Davida Platta, bivšeg sugrača i čovjeka koji tečno govori talijanski jezik, ali je i dalje pun hvale za bivšeg menadžera Swansea.