Najnovije pojačanje Tottenhama Lewis Holtby priznao je da živi svoj san otkako je stigao na White Hart Lane iz njemačkog bundesligaša Schalkea krajem siječanjskog prijelaznog roka.


Kapetan mlade njemačke reprezentacije preselio je u redove Spursa nekoliko mjeseci ranije nego što je bilo planirano, nakon što je uprava londonskog kluba uspjela s čelnicima Schalkea dogovoriti odštetu u iznosu od dva milijuna dolara, dok je prema prethodnom dogovoru trebao u London preseliti na ljeto bez odštete.

Unatoč tome što je odmah po dolasku u novi klub ubačen u vatru, dvadesetdvogodišnji nogometaš kaže kako uživa u svakoj sekundi.

"U posljednjih nekoliko dana proživljavam svoj san. Igram u apsolutno vrhunskom klubu u Premier ligi. Osjećaj je sjajan otkako sam došao u kolijevku nogometa. Na dan kad je transfer obavljen, otišao sam u London samo s malim koferom, a nekoliko sati kasnije već sam bio u trening centru Tottenhama, gdje su me novi suigrači pozdravljali." napisao je Holtby na svojoj internet stranici.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Odmah sam shvatio da se ovdje igra puno brže i čvršće nego u Bundesligi. Ovo nije mjesto za one slabog srca, a suci ne koriste zviždaljku tako često." dodao je.

Holtby je na jučerašnjem gostovanju kod West Bromwich Albiona dobio priliku za igru nakon ozljede Jermainea Defoea u prvom poluvremenu, a čini se kako su ga navijači Spursa već zavoljeli.

"Nikad neću zaboraviti ovu utakmicu protiv West Broma. Navijači su gotovo cijelo drugo poluvrijeme pjevali pjesmu upućenu meni. Bilo je to nevjerojatno i doista su me prošli trnci. Nisam očekivao tako brzo takvu podršku. U Engleskoj sam tek tjedan dana, a oni već imaju pjesmu za mene, tko bi to očekivao?" zaključio je Hotlby.