Obrambeni nogometaš Liverpoola Jamie Carragher najavio je kako će po završetku tekuće sezone okončati svoju igračku karijeru, koju je u cijelosti proveo u redovima kluba s Anfielda, za koji je nakon debija 1997. godine odigrao preko 700 utakmica.


"Ovo će biti moja posljednja sezona u Liverpoolu i posljednja kao profesionalnog nogometaša. Objavljujem tu odluku sada jer ne želim da menadžer ili klub moraju odgovarati na pitanja o mojoj budućnosti nakon što sam ja već odlučio što ću učiniti." rekao je Carragher.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Carragher je drugi na vječnoj listi igrača Liverpoola po broju nastupa u klubu nakon Iana Callaghana, a u karijeri je osvojio nekoliko velikih trofeja, uključujući Ligu prvaka, Kup UEFA i dva FA kupa.

Carragher je igrao za engleske U20, U21 i seniorsku reprezentaciju, za koju je odigrao 38 utakmica. Od reprezentativnog nogometa se oprostio 2007. godine, ali se nakratko vratio pod vodstvom Fabia Capella na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, da bi nakon tog natjecanja rekao i konačno zbogom reprezentaciji.