Ukoliko na ljeto iz madridskog Reala ne vrati na klupu svog kluba Josea Mourinha, vlasnik Chelsea Roman Abramovich će se okrenuti treneru Malage Manuelu Pellegriniju, tvrde britanski mediji.


Mourinhov odlazak iz Reala po završetku sezone mogućnost je koja se sve češće spominje među onima koji prate španjolski nogomet, a njegova želja za povratkom u englesku Premier ligu nešto je što Portugalac nikad nije skrivao. No, ukoliko do toga ne dođe, nasljednik Rafaela Beniteza mogao bi biti još jedan trener koji je sjedio na Realovoj klupi.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Savjetnici Romana Abramovicha imaju visoko mišljenje o Pellegriniju, koji radi sjajan posao u Malagi, kao što je to nekada bio slučaj i s Villarrealom, pa ih je uveo u osminu finala Lige prvaka unatoč nestabilnosti koju izazivaju financijske poteškoće u klubu.

Prema španjolskoj TV postaji Punto Pelota, iz Chelsea su već uspostavili kontakt s pedesetdevetogodišnjim Čileancem, za kojeg bi prelazak u Premier ligu svakako bio interesantan izazov, posebno kada se zna da Malaga, prema posljednjoj odluci UEFA-e, sljedeće sezone neće igrati europska natjecanja, a na ljeto bi klub mogao prodati još neke od najboljih igrača.