Nogometaš Chelsea Florent Malouda je optužio taj klub kako protiv njega vode psihološki rat time što ga drže podalje od prve momčadi. Francuski nogometaš trenira s U-21 momčadi od početka sezone nakon što je iz za sada još uvijek nerazjašnjenih razloga udaljen iz konkurencije za momčad.


Tridesetdvogodišnji nogometaš je za londonski list Metro rekao: "Ako vas isključe iz momčadi na cijelu sezonu, to je jako, jako dugo. Morate biti mentalno vrlo čvrsti. Sve je ovo napravljeno kako bi me psihički slomili, ali to me samo neizmjerno motivira."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Malouda je stigao na Stamford Bridge iz Lyona 2007. godine za 16 milijuna eura, a s tim klubom je osvojio Premier ligu, tri FA kupa i prošlosezonsku Ligu prvaka. Međutim, ove je sezone izvan svih kombinacija, pa još uvijek postoji mogućnost da prije kraja prijelaznog roka u Rusiji za oko mjesec dana preseli u Anzhi iz Makhachkale. Ukoliko taj transfer ne bude realiziran, na kraju sezone će moći sam birati sljedeći klub, budući da mu ugovor s Chelseaem tada istječe.

Tridesetdvogodišnji nogometaš je o svom sukobu s poslodavcima dodao: "Detalje ću objasniti kad budem slobodan igrač, ali zbog strategije koju koriste čini se da sam igrač koji traži veliku kompenzaciju. Šteta zbog toga, ali to me prije svega tjera da se smijem, jer to pokazuje kako ovi ljudi gledaju na mene."