Legendarni vratar Manchester Uniteda Peter Schmeichel izjavio je kako ne može vidjeti portugalskog trenera Josea Mourinha kao nasljednika Alexa Fergusona na klupi tog kluba, jer smatra da Portugalac uz sebe nosi previše kontroverzi.


Danac, kojega mnogi smatraju najboljim vratarom Manchester Uniteda svih vremena, je svjestan kako se dugogodišnja karijera Alexa Fergusona primiče kraju, ali ne bi volio vidjeti temperamentnog bivšeg menadžera Chelsea kao njegovog nasljednika.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"On neće biti nasljednik Alexa Fergusona. Ne mislim da bi u klubu bili sretni sa svime što Mourinho nosi sa sobom. On je sjajan kandidat zbog svojih trenerskih kvaliteta, ali klub ne želi sve ono što ide uz njega. Chelsea, Inter i sada Real Madrid - nigdje ne traje dulje od tri godine." rekao je Schmeichel.

Priča o mogućem dolasku Josea Mourinha na klupu Uniteda posebno je aktualna ovih dana, kad njegov Real očekuju dvoboji osmine finala Lige prvaka s Manchester Unitedom, o kojima je Schmeichel rekao: "Skoro svi na svijetu smatraju kako je Rael favorit - to je čudno. Mi bismo ih trebali pobijediti, jer imamo dobru sezonu."