Vezni nogometaš Liverpoola Jordan Henderson je priznao kako je njegova momčad iznevjerila vlastite standarde jučerašnjim domaćim porazom od West Browmich Albiona, koji ih je odmaknuo daleko od željenog cilja ove sezone, a to je plasman u Ligu prvaka.


Poraz je stigao kao veliki šok za momčad Brendana Rodgersa, nakon što se kroz remije protiv Arsenala i Manchester Citya činilo kako ulaze u pravu formu. Pobjedom protiv West Bromwich Albiona u potpunosti bi se uključili u borbu za Ligu prvaka i u isto vrijeme iz te borbe praktički izbacili svog sinoćnjeg protivnika, ali nakon poraza koji je stigao u završnici utakmice taj će zadatak sada biti puno teži.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Menadžer nije imao puno toga za reći nakon utakmice. Svi znamo da nismo igrali posebno dobro. Mislim da nismo imali tako dobar protok lopte kao što smo mogli. Imali smo puno loptu u nogama, ali nismo uspjeli stvoriti toliko prilika kao u nekim ranijim utakmicama. To je bila utakmica koju smo mogli dobiti, ali jednostavno nije bila naša večer. Morate prihvatiti ovakve stvari i izvući pouku iz njih." rekao je Henderson za Liverpool Echo.

Rodgers se nije niti pojavio na konferenciji za novinare nakon utakmice, ispunivši tek svoju obvezu prema tv kući koja je izravno prenosila utakmicu, za koju je izjavio: "Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojima jednostavno nismo mogli napraviti prijelomni korak. Što je više vrijeme odmicalo, to su naši protivnici imali više hrabrosti. Ovo je veliko razočaranje, jer smo ovaj tjedan imali dvije domaće utakmice u kojima smo vidjeli svoju priliku. Ali, već od sutra idemo dalje. Čeka nas gostovanje u Europa ligi u četvrtak, a onda se vraćamo i moramo biti spremni za vikend."