Unatoč brojnim nesporazumima s Robertom Mancinijem u vremenu dok je bio član Manchester Citya, pa čak i fizičkom razračunavanju s njim na jednom treningu, novi napadač Milana Mario Balotelli smatra kako je talijanski trener najbolja osoba za mjesto menadžera tog engleskog kluba.


Pitanje budućnosti Roberta Mancinija na Etihadu je posljednjih tjedana česta meta špekulacija britanskih novinara, budući da je njegova momčad glatko ispala iz Lige prvaka, a praktički su ispali i iz utrke za obranu naslova osvajača Premier lige. Međutim, Balotelli ne smatra da je pravo vrijeme da vlasnici Citya mijenjaju menadžera.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nema boljeg menadžera za City. Najvažnije je da ga igrači vole. Ako pitate igrače koga bi voljeli vidjeti na klupi sljedeće sezone, svaki će reći Roberta. On nije samo njihov trener, nego i njihov prijatelj. Pogledajte uspjehe koje je Roberto ostvario - FA kup i prvi naslov prvaka u preko 40 godina. Čak ni Alex Ferguson ne osvaja trofeje svake godine, ali on se uvijek vraća." rekao je Balotelli.