Belgijski reprezentativac u redovima engleskog premierligaša Evertona Marouane Fellaini je priznao kako je zainteresiran za mogućnost prelaska u Chelsea, jer želi napraviti sljedeći korak u karijeri i iskusiti igranje u Ligi prvaka.


Ipak, Belgijanac kaže kako je sretan u Evertonu, klubu u kojem je proveo proteklih pet godina, a ove je sezone u 21 prvenstvenoj utakmici postigao deset golova, čime je još jednom potvrdio svoju kvalitetu i dobru formu.

"Jesam li zainteresiran za prelazak u Chelsea? Normalno je da jesam, zar ne? Nikad nisam igrao u Ligi prvaka. Sretan sam u Evertonu, ovdje sve poznajem, dobro se slažem sa suigračima. Ovo je moj dom. S druge strane, želim napraviti sljedeći korak u karijeri. Sudbina će odlučiti." rekao je Fellaini.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


S obzirom da je Everton za njega platio veliki iznos, Fellaini je svjestan kako će i onaj klub koji ga sljedeći bude želio vidjeti u svojim redovima morati širom odriješiti kesu s novcem.

"Everton je za mene platio 25 milijuna eura i sigurno me ne žele prodati jeftino. Ako me neki veliki klub želi, morat će platiti visoku cijenu za mene." dodao je Fellaini, koji je 2008. godine u Chelsea stigao iz Standarda, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2016. godine.