Iz engleskih medija stižu vijesti kako su čelnici Chelsea u pregovorima oko produženja ugovora s Frankom Lampardom. Engleski reprezentativac je u posljednjoj godini važećeg ugovora, te se najavljivao njegov odlazak iz kluba, ali čini se kako bi ipak dres prošlosezonskih europskih prvaka mogao nositi i sljedeće sezone.


Lampard je od početka izražavao želju za ostankom u Chelsea, no uprava kluba je oklijevala s ponudom novog ugovora. Ipak, čini se kako su dijelom i pod pritiskom medija i navijača promijenili mišljenje, te je za očekivati kako će pregovori uroditi plodom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Lampard je i ove sezone odigrao niz dobrih utakmica, čime je pokazao kako i dalje može biti od velike koristi klubu, što je također utjecalo na promjenu raspoloženja prema njemu unutar upravljačkih struktura kluba.

Izvršni predsjednik kluba Ron Gourlay je ovim povodom samo kratko izjavio: "Ne mogu vam ništa reći o tome, jer su svi pregovori s igračima povjerljivi."

S jedanaest premierligaških golova ove sezone Lampard je prvi strijelac momčadi, a ukupno je za klub postigao 199 golova, samo tri manje od klupskog rekordera Bobbya Tamblinga.