Vezni nogometaš Arsenala Jack Wilshere zadobio je ozljedu gležnja zbog koje će izvan terena biti sljedeća tri tjedna, potvrdio je menadžer Topnika Arsene Wenger. 21-godišnji nogometaš će tako propustiti sutrašnju utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, kao i kvalifikacijske utakmice engleske reprezentacije protiv San Marina i Crne Gore.


"Jack Wilshere je izvan stroja. On ima upalu gležnja, ne onog koji mu je ranije bio ozlijeđen. Bit će izvan terena oko tri tjedna i neće konkurirati za utakmice protiv Bayerna i Swansea, niti za utakmice engleske reprezentacije. Nadamo se da će u Premier ligi propustiti samo jednu utakmicu. Nakon toga slijedi reprezentativna stanka i imat ćemo ga priliku lagano pripremati za povratak." rekao je Wenger.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mogao sam vidjeti u posljednjih nekoliko utakmica da ima problema. On je odigrao 30 utakmica. Za nas ova ozljeda svakako nije dobrodošla, ali za njega je možda bolje da uzme malo odmora. Više se radi o prevenciji. Specijalisti su odlučili da mu je potreban odmor. On ima malo oštećenje kosti. Prošli put je to preraslo u stres frakturu i ne želimo da se to ponovno dogodi. Vjerujemo ljudima koji su specijalisti u tom području. On je bio izvan terena sedamnaest mjeseci i morali smo se nositi s tim, pa se moramo moći nositi i sada u dvije ili tri utakmice." dodao je Wenger.

 

{fshare}