Nogometaš Manchester Uniteda Nani je odlučan u namjeri dokazati svoju vrijednost na terenu i tako zaraditi novi ugovor s tim klubom, budući da mu postojeći istječe na kraju sljedeće sezone.


Portugalski reprezentativac je od početka sezone u Premier ligi od prve minute zaigrao u samo šest utakmica, ali je pomalo iznenađujuće bio starter u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv madridskog Reala prošlog tjedna.

Upravo je on bio u središtu kontroverze koja je obilježila tu utakmicu, nakon što mu je sudac Cakir pokazao crveni karton, ali je isto tako odigrao i značajnu ulogu kod vodećeg gola Uniteda, te ne želi sebi dopustiti da ga dobiveni crveni karton obeshrabri.

"Moje samopouzdanje je sada visoko i mislim da ono najbolje od mene tek dolazi. Ovo je moje vrijeme i mislim da mogu biti važan za momčad u ovim velikim utakmicama. Zbog toga što sam bio ozlijeđen dva mjeseca, sada sam svjež u trenutku kad neki drugi igrači počinju osjećati umor. Osjećam da sam u dobroj formi i gotovo sam na vrhuncu. Mislim da ću u sljedećih par utakmica iznenaditi neke ljude." rekao je Nani.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Prije svega, Nani želi zadobiti povjerenje Alexa Fergusona, koji ga je kritizirao nakon poraza od Chelsea u Liga kupu ranije ove sezone. Ferguson je nakon toga ipak ustvrdio kako želi da Portugalac ostane na Old Traffordu.

"Želim pokazati menadžeru da mi može vjerovati i to u svakoj utakmici. Želim mu pokazati da moj doprinos može pomoći u pobjeđivanju utakmica. Stoga ću nastaviti naporno raditi i osigurati da sam spreman odgovoriti na pravi način svaki put kad dobijem priliku za igru." dodao je Nani.