Talijanski napadač u redovima Liverpoola Fabio Borini mogao bi se ipak vratiti na teren nakon operacije prije kraja sezone, iako je prvobitno bilo najavljeno da će ponovno u akciju tek s početkom sljedeće sezone.


"Fabio Borini je danas (petak) po prvi put trenirao na otvorenom, tako da ostvaruje napredak u radu s loptom. Njegov povratak na teren možemo očekivati za oko šest tjedana. Za oporavak od ovakve ozljede obično treba osam do dvanaest tjedana, ali on se brzo oporavlja. U ovom trenutku se čini kako bi se Fabio mogao oporaviti brže od predviđanja i vratiti na teren možda i prije kraja sezone." rekao je voditelj Liverpoolove liječničke službe Glen Driscoll.

Dobro napreduje i oporavak Martina Kellya, ali on ove sezone vjerojatno ipak više neće igrati. Za oporavak od takve ozljede potreban je period od oko devet mjeseci, pa iako dvadesetdvogodišnji nogometaš čini sve kako bi se i on vratio prije kraja sezone, Driscoll smatra da to ne bi bilo u njegovom interesu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Martin radi iznimno dobro, on je vjerojatno u završnoj fazi rehabilitacije. Vjerojatno ćemo postaviti kao prioritet vratiti ga u pogon za početak priprema za novu sezonu, i to 110% spremnog - 10% spremnijeg, čvršćeg i bržeg, snažnijeg i agilnijeg nego što je to ranije bio. On je vjerojatno u situaciji u kojoj je primamljiva mogućnost da zaigra u nekim utakmicama prije kraja sezone, ali pokazat ćemo klasu i kvalitetu ako osiguramo da on bude u dobroj poziciji da leti terenom sljedeće sezone."

"Martin bi trebao pogledati ono što je Steven Gerrard ostvario ove sezone (odigrao svaku minutu svake utakmice u Premier ligi do sada). Ljudi su mislili kako on nikad više neće biti dostupan menadžeru cijele sezone. Iz toga bi trebao izvući veliku nadu i znati da ako nastavi raditi i profesionalno se ponašati može očekivati svijetlu budućnost. Nadamo se kako ćemo mu mi dati šansu za to." dodao je Driscoll.