Nizozemski reprezentativni napadač Robin van Persie, koji od prošlog ljeta nosi dres Manchester Uniteda, kaže kako su godine bez osvojenog trofeja provedene u Arsenalu učinile da mu kosa postane prosijeda već u dvadesetim godinama života.


Dvadesetdevetogodišnjak koji je sada s Manchester Unitedom nadomak osvajanja svog prvog naslova prvaka otkrio je agoniju koju je proživljavao u osam sušnih godina provedenih u Arsenalu.

"Jako je lijepo da ću vjerojatno osvojiti svoj prvi naslov prvaka. Doista sam oduševljen zbog toga. Neosvajanje trofeja mi je donijelo prilično puno boli i učinilo me prosijedim. Ipak, naslov tek treba osvojiti. Čekaju nas gostovanja kod Sunderlanda i West Hama, a moramo igrati i protiv Chelsea u FA kupu, a ako pobijedimo čekaju nas uzastopne utakmice protiv Manchester Citya u prvenstvu i polufinalu kupa. Onda imamo utakmicu protiv Stokea. To nisu prijateljske utakmice. Vidio sam kako je United ispustio bodove prošle sezone, ali sada smo jako blizu trofeja i doista sam sretan zbog toga." rekao je Van Persie.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Van Persie je ove sezone postigao 23 gola i dao važan doprinos na putu k vjerojatnom osvajanju dvadesetog naslova prvaka za Manchester United.

"Mislim da je moj transfer u United stigao u pravom trenutku. Nije se trebao dogoditi ni ranije ni kasnije. Arsenal je osam godina bio mjesto na kojem sam trebao biti. Ali prošlo ljeto je bio savršen trenutak za prelazak u United." dodao je Van Persie.