Rafael Benitez želi u završnici sezone osvojiti trofeje s momčadi Chelsea i tako ojačati svoju trenersku reprezentaciju, budući da će po završetku sezone tražiti novi klub u kojem će nastaviti svoju karijeru.


Chelsea večeras igra protiv ruskog Rubina u okviru četvrtfinala Europa lige, a nakon što je momčad koju privremeno vodi uveo u polufinale FA kupa, Benitez to isto želi napraviti i u ovom natjecanju.

Navijači Chelsea nisu srdačno dočekali Beniteza kad je sredinom sezone zamijenio Di Mattea, a čini se kako nikakvi rezultati i osvojeni trofeji neće promijeniti njihovo mišljenje, pa španjolski trener rezultate prije svega želi iskoristiti kao reklamu za svoje sposobnosti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ako uspijemo osvojiti trofeje i završimo među prve tri momčadi u Premier ligi, to će biti fantastično. Svi u klubu će biti sretni. To je moj cilj u ovom trenutku." rekao je Benitez.

Što se njegove vlastite budućnosti tiče, Benitez je dodao: "Ja volim pobjeđivati, volim se boriti za trofeje. Volio bih ostati u nekom vrhunskom klubu, zašto ne i u Engleskoj?"