Vezni nogometaš Manchester Citya Yaya Toure potpisao je danas novi četverogodišnji ugovor s Manchester Cityem, čime su okončane sve špekulacije o njegovom mogućem odlasku iz kluba na kraju sezone.


Dvadesetdevetogodišnji Toure je ostvario sjajan uspjeh otkako je u ljeto 2010. godine stigao iz Barcelone, te je postao ključni igrač u momčadi Roberta Mancinija, koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka Engleske.

Glasine o mogućem odlasku pokrenuo je njegov menadžer, koji je nedavno rekao kako će početi pregovarati s drugim klubovima u slučaju da mu uskoro ne bude ponuđen prihvatljiv nacrt novog ugovora, ali kako se to u međuvremenu i dogodilo, svi nesporazumi su brzo zaboravljeni.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ovo je klub u kojem želim biti. Kad sam tek došao u City, svaki put kad sam odlazio na spavanje, sanjao sam o tome da osvajimo neki trofej. Sad želimo biti najbolji u svakom natjecanju u kojem sudjelujemo." rekao je Toure.

"Naravno da sada djeluje malo izgledno da ćemo uspješno obraniti naslov prvaka Premier lige i svi smo tužni zbog toga. Ali još uvijek možemo završiti kao drugi u ligi i osvojiti FA kup po drugi put u tri godine, a to bi i dalje bilo veliko dostignuće za klub koji dugo vremena prije toga ništa nije osvojio." dodao je Toure.