Napadač Chelsea Fernando Torres je poručio svom bivšem klubu madridskom Atleticu da zaborave na mogućnost njegovog povratka u ljetnom prijelaznom roku, jer želi ostati u redovima Chelsea i u tom klubu ponovno vratiti svoju nekadašnju formu.


Trener madridskog Atletica Diego Simeone nedavno je izjavio kako bi rado u redovima svoje momčadi vidio Torresa, a kako je Radamel Falcao jedan od napadača koji se često dovode u vezu s Chelseaem, razmjena igrača jedna je od mogućnosti koja je u posljednje vrijeme često spominjana.

"Nikad nisam skrivao činjenicu da sam zahvalan Atleticu jer je to klub koji mi je pružio puno dobrih stvari, ali realnost je da sam sada u drugom klubu i imam još tri godine ugovora. Imam puno toga za dati Chelseau i puno toga moram sebi dokazati prije nego što se vratim doma u Španjolsku. Povratak u Atletico u ovom trenutku nije realna opcija." rekao je Torres za Metro.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Otkako je u skupom transferu u siječnju 2011. godine iz Liverpoola preselio u Chelsea, Torres nikada nije uspio uhvatiti svoju najbolju formu, pa je u 119 utakmica postigao samo 31 gol, što je daleko od onoga što je pokazivao u redovima Redsa. Međutim, nakon što je postigao dva ključna gola u četvrtfinalnom dvoboju Europa lige protiv Rubina ovog tjedna, Torresa je pohvalio i menadžer rafael Benitez, koji je od njega najavio još golova.

"Mi uvijek govorimo kako napadači moraju postizati golove kako bi imali samopouzdanje, a to se može vidjeti na Fernandovom primjeru. Od početka nisam imao nikakvih sumnji u njegov rad ili kretanje na terenu, ali mogli ste vidjeti da je njegov kontakt s loptom bio puno bolji nakon prvog gola, jer mu je poraslo samopouzdanje. Sada je stigao do brojke od osamnaest postignutih golova, tako da možda ne dobiva dovoljno pohvala koliko zaslužuje. Ljudi su govorili kako on ne postiže golove, ali sad sam siguran da će ih postići još do kraja sezone." izjavio je Benitez.