Menadžer engleskog premierligaša Queens Park Rangersa Harry Redknapp je upozorio svoje igrače, koji iz utakmice u utakmicu podbacuju i ne pružaju ono što se od njih očekuje, da ih nitko neće htjeti kupiti na ljeto nastave li tako igrati.


Nakon poraza od Everona proteklog vikenda, Redknapp je doveo u pitanje talent igrača koje ima na raspolaganju. On vjeruje kako mnogi od njih smatraju da će im se ispadanjem iz Premier lige otvoriti mogućnost da na ljeto promijene sredinu, što bi omogućilo da ostanu igrati u Premier ligi, ail im je jasno dao do znanja kako će biti malo klubova spremnih platiti igrače koji su pokazali tako malo borbenosti tijekom ove sezone i koji su bogatim ugovorima vezani uz klub s Loftus Roada.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Vi kažete da imamo talentirane igrače, ali ja ne znam, jesu li talentirani? Ne znam doista. Imamo neke iskusne igrače, ali morate imati dobru skupinu karakternih igrača i onda nemate problema. Cijelo vrijeme slušam, ako ispadnemo iz Premier lige, oni će htjeti otići jer ne žele igrati u Championshipu, ali da su igrali bolje ne bi ispali u Championship, tako da je to glupost. Oni neće otići. Kako ćemo ih se riješiti? To je najveći problem. Oni svi imaju ugovore. Želio bih da ste u pravu i da igrači mogu otići, ali to se neće dogoditi. Tko će im platiti onoliko koliko zarađuju ovdje? Bit će ih se jako teško riješiti." rekao je Redknapp.