Nakon što je s Manchester Unitedom osvojio svoj prvi naslov prvaka u karijeri, nizozemski reprezentativac Robin van Persie sada želi osvojiti što je više moguće u sljedećim godinama, te tako nadoknaditi sušne godine provedene u Arsenalu.


Dvadesetdevetogodišnji nogometaš je prošlog ljeta stigao na Old Trafford u potrazi za trofejima, a njegov je doprinos osvajanju titule prvaka bio izuzetno veliki.

"Jednostavno - sada želim osvojiti što je više moguće trofeja. Sada kad sam osvojio jednu veliku nagradu, još više želim osvojiti nove, još sam željniji toga da osvojim sve. Sljedeće sezone na rasporedu imamo Premier ligu, FA kup, Capital One kup, Ligu prvaka, i naravno - Svjetsko prvenstvo." rekao je Van Persie za The Sun.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Van Persie se danas po prvi put od odlaska iz Arsenala vraća na Emirates stadion, a tvrdi kako je osvajanje naslova prvaka pokazalo kako je prelazak na Old Trafford bio prava odluka.

"Čekao sam dugo na ovo. To je ono o čemu svaki profesionalac sanja da bi se jednog dana moglo dogoditi. Zbog toga sam puno toga žrtvovao kako bih došao ovdje. Slijedio sam svoj san i sretan sam što se taj san sada ispunio. Još uvijek ne mogu vjerovati, to je jednostavno nevjerojatan osjećaj. To je također i veliko olakšanje. Nakon svega ovog vremena, biti toliko sretan i osvojiti naslov prvaka u jednoj od najtežih liga na svijetu. Moj prelazak u Manchester United je stigao u pravom trenutku. Sastali smo se u najbolje moguće vrijeme. Oni su toliko željeli vratiti natrag Premier ligu, a ja sam bio toliko željan osvojiti je po prvi put." dodao je Van Persie.