Menadžer Arsenala Arsene Wenger je još jednom odbacio špekulacije o tome kako je spreman preseliti na klupu Paris Saint-Germaina ovog ljeta, te je najavio svoj siguran ostanak u Arsenalu najmanje do isteka ugovor na ljeto 2014. godine.


Na pitanje o mogućem odlasku u Paris Saint-Germain na konferenciji za novinare, francuski trener je odgovorio: "Već sam odgovorio na to pitanje. Ja poštujem svoje ugovore. Svaka utakmica mi donosi uzbuđenje, a uz to jako volim ovaj klub. Radim svoj posao s puno posvećenosti i puno lojalnosti. Pokušavam napraviti najbolje što mogu za ovaj klub."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Wenger je dodao i kako bi u Arsenalu mogao ostati i nakon završetka sljedeće sezone: "Želim ostati ako radim dobro, ako ljudi u klubu misle da radim dobro."

Wenger je na klupi Topnika posljednjih sedamnaest sezona i najuspješniji je menadžer u povijesti ovog kluba. Međutim, u posljednjih je nekoliko godina platio cijenu uspjeha ostvarenih na početku mandata, pa mnogi izostanak velikih trofeja smatraju neuspjehom, unatoč konstantnoj prisutnosti u Ligi prvaka i činjenici da klub odlično posluje, unatoč velikim ulaganjima u izgradnju novog stadiona.