Vezni nogometaš Chelsea Frank Lampard je, kako javljaju britanski mediji, dogovorio s upravom kluba nastavak suradnje i produljenje ugovora do kraja sljedeće sezone, odnosno ljeta 2014. godine.


Lampardova budućnost u klubu je bila predmetom špekulacija gotovo cijele sezone, budući da već dvije godine s upravom kluba nije uspijevao dogovoriti nastavak suradnje, pa je u jednom trenutku izgledalo sigurno kako će karijeru nastaviti negdje drugdje. Međutim, njegove dobre igre ove sezone, koje su dovele do toga da sruši i klupski rekord po broju postignutih golova, omekšale su stajalište uprave i konačno je postignut dogovor o nastavku suradnje.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Uprava je čekala i mišljenje novog menadžera, a s obzirom da je Lampard uvijek bio jedan od omiljenih igrača Josea Mourinha, čini se kako je i to pitanje riješeno, te se očekuje i potvrda povratka Portugalca na klupu kluba sa Stamford Bridgea.

Lampard je imao brojne ponude drugih klubova, a činilo se kako je najbliže odlasku u Sjedinjene Države, no s obzirom da se sljedećeg ljeta igra svjetsko prvenstvo, a izbornik Roy Hodgson ga je upozorio kako će teško zadržati mjesto u reprezentaciji ukoliko ode iz Europe, vjeruje se kako je i sam igrač malo umanjio svoje financijske zahtjeve kako bi se došlo do konačnog dogovora.