Kao što je posljednjih dana i najavljivano, iskusni vezni nogometaš Chelsea, odnedavno i najbolji strijelac u povijesti tog kluba, Frank Lampard potpisao je novi jednogodišnji ugovor s tim klubom.


Lampard je u Chelsea stigao iz redova jednog od gradskih rivala West Hama 2001. godine za oko 13 milijuna eura, a u dvanaest sezona provedenih u klubu iz zapadnog Londona postigao je 203 gola. Jutro nakon osvajanja Europa lige objavljeno je kako će engleski reprezentativac dres Chelsea nositi i trinaestu sezonu zaredom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Apsolutno sam oduševljen. Svi znaju da sam uvijek govorio kako mi je san ostati u Chelseau. Razgovarali smo godinama i iako se to razvuklo jako dugo, uvijek je sve bilo u prijateljskom tonu. Želim se zahvaliti gospodinu Abramovichu za sve što je napravio kako bi moj san postao stvarnost. Volim ovaj klub, osoblje, igrače, a posebno navijače, koji su prema meni fantastični od dana kad sam došao u klub. Pomisao na to da ću klubu pomoći u ostvarivanju novih uspjeha u sljedećim godinama je sve što sam želio. Ne mogu biti sretniji nego što jesam." rekao je Lampard, koji će sljedećeg mjeseca napuniti 35 godina.