Argentinski reprezentativni napadač u redovima engleskog premierligaša Manchester Citya Sergio Aguero je odbacio špekulacije o mogućem ovoljetnom odlasku iz tog kluba, rekavši kako želi svoj ugovor ispoštovati do kraja.


Posljednjih se tjedana, naime, špekuliralo o tome kako bi Aguero mogao napustiti klub i vratiti se u Španjolsku, ali on takve tvrdnje odbacuje te kaže kako je sretan u Cityu, unatoč izostanku trofeja u upravo završenoj sezoni.

"Stvar je jednostavna. Kako se bliži ljeto uvijek ima glasina, ali ja sam vrlo sretan u Cityu. Imam ugovor na još četiri godine i nastavit ću naporno raditi za City, a sve ostalo su glasine. Svaki igrač želi igrati u velikom klubu i osvajati trofeje. Mi nismo osvojili ništa ove sezone, ali smo osvajali trofeje u prethodnim sezonama, tako da nemam razloga za odlazak." rekao je Aguero.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Njegov sunarodnjak Carlos Tevez je još jedan igrač o čijem se odlasku špekulira, a Aguero priželjkuje i njegov ostanak u klubu.

"Ja želim igrati uz velike igrače, a Carlos je veliki igrač, tako da bih volio da i on ostane. Ali dio nogometa je i to da igrači sele iz jednog kluba u drugi, tako da ja mogu govoriti samo u svoje ime, a Carlos u svoje."

Očekuje se kako će Roberta Mancinija na mjestu menadžera naslijediti Manuel Pellegrini, a Aguero kaže kako je o Čileancu do sada čuo samo dobre stvari.

"Ne znam Pellegrinija osobno, ali čuo sam od drugih igrača da je jako dobar trener. Ne znamo još definitivno je li on taj koji dolazi u klub, ali kad budemo znali tko dolazi, napravit ćemo sve kako bismo se uklopili u njegov sustav igre i dali svoj maksimum. Sve što možemo je gledati u sadašnjost i osigurati da se na pravi način pripremimo za sljedeću sezonu." zaključio je Aguero.