Menadžer napadača Newcastlea i reprezentativca Senegala Papissa Cissea, Nickolay Guido, je potvrdio kako je interes za njega pokazalo nekoliko ruskih prvoligaša, no nije htio konkretno otkriti o kojim se klubovima radi.


Prema pisanju nekih medija, za Cissea je zainteresiran bogati Anzhi iz Makhachkale, koji se čelnicima tog kluba predstavio golom u međusobnom dvoboju u okviru Europa lige ove sezone.

Taj se klub povezivao s Cisseom još prije njegovog prelaska iz Njemačke u Englesku, ali Guido tvrdi kako to nije i jedini ruski klub koji je zainteresiran za mogućnost dovođenja njegovog klijenta.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nekoliko ruskih klubova je pokazalo interes za Papissa u isto vrijeme, ali ne želim otkrivati njihova imena, jer to ne bi bilo korektno od mene." rekao je Guido.

Omari Tetradze je bio trener u Anzhiju tri godine i on vjeruje kako bi prelazak u taj klub bila atraktivna opcija za Cissea.

"Anzhi ima tu prednost da će igrati u Europa ligi, a san senegalskog napadača je pokazati svoje kvalitete u europskim natjecanjima, a to se ne čini kao izgledna mogućnost u Newcastleu još neko vrijeme." rekao je Tetradze.