Bivši obrambeni nogometaš Chelsea Ricardo Carvalho je uvjeren kako će Jose Mourinho vratiti 'dobra vremena' na Stamford Bridge, dok se još uvijek očekuje službena potvrda povratka portugalskog trenera u londonski klub.


Mourinho je jučer odradio posljednju utakmicu na klupi Reala, a očekuje se kako će sljedećeg tjedna biti službeno imenovan menadžerom Chelsea. Dok se iz tog kluba još uvijek nisu službeno oglasili po tom pitanju, u engleskom nogometnom savezu su, čini se, uvjereni u njegov povratak, pa su jučer pogreškom objavili vijest o njegovom preuzimanju mjesta menadžera Chelsea, no vijest koja je imala datum od ponedjeljka 3. lipnja brzo je uklonjena s njihove stranice.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Siguran sam da Jose može vratiti dobra vremena u Chelsea. On je to uradio kad smo prvi put otišli tamo 2004. godine i uradit će to ponovno ovog puta. On je uvijek uspješan. On je poseban trener i uvijek naporno radi."

"U posljednje dvije godine Manchester United i Manchester City su bili na vrhu Premier lige, ali siguran sam da će Chelsea napredovati kad se Jose vrati tamo. Za njih je važno ponovno osvojiti Premier ligu, a s Joseom na čelu će to i nparaviti. Siguran sam da će to uspjeti u dvije tri godine, ali on to može napraviti i već u prvoj sezoni."

"Kad smo zajedno stigli u Chelsea 2004. godine, Chelsea nije bio osvojio ligu 50 godina, tako da se nadam da je sada mogu osvojiti ponovno. Chelsea je za mene poseban klub i želim im da ponovno osvoje Premier ligu." izjavio je Carvalho.