Vratar Liverpoola Pepe Reina je potvrdio kako namjerava i sljedeće sezone ostati u redovima Liverpoola, unatoč stalnim špekulacijama o tome kako je vrlo izgledan njegov ovoljetni povratak u Barcelonu.


Glasine o mogućem dolasku Reine na vrata Barcelone su krenule nakon što je Victor Valdes u siječnju objavio kako ne želi produžiti ugovor, ali čini se kako će on ipak taj ugovor odraditi do kraja, odnosno do kraja sljedeće sezone, pa Barcelona ne mora žuriti s traženjem njegovog nasljednika.

Trideseteogodišnji Španjolac, koji je 2002 godine s Nou Campa preselo u Villarreal, tvrdi da su sve priče oko njega samo glasine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja imam s Liverpoolom još tri godine ugovora i ništa se nije promijenilo. Želimo napredovati i moja budućnost je u Liverpoolu. Što se tiče Barce, to su sve samo glasine i ljudi pričaju o raznim mogućnostima. Nema nikakvih činjenica u tome i ne mogu ništa govoriti o tome." rekao je Reina.

Reina je član Liverpoola od 2005. godine, a prošle je sezone odigrao 31 premierligašku utakmicu, sačuvavši svoju mrežu netaknutom u 14 utakmica.