Vezni nogometaš engleskog prvaka Manchester Uniteda Shinji Kagawa je odlučan u namjeri da sljedeće sezone pokaže veliki napredak u svojoj igri u odnosu na prvu sezonu u Engleskoj.


Dvadesetčetverogodišnji japanski reprezentativac je trenutno u Brazilu gdje nastupa na Kupu Konfederacija, a bio je i strijelac jednog gola u porazu od Italije.

Bivši nogometaš dortmundske Borussie je u svojoj prvoj sezoni za Manchester United zabio šest golova u sedamnaest premierligaških utakmica, ali dobar dio sezone je proveo izvan terena zbog ozljede.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"To je bilo teško razdoblje za mene i puno se toga događalo u mojoj glavi. Nisam uopće zadovoljan svojim igrama. Nisam postigao puno golova, a imao sam i ozljedu koljena. Unatoč tome, bilo je sjajno osvojiti ligu, ali jednostavno osjećam kako nisam postigao sve što sam želio. Za mene osobno to nije bila dobra sezona." rekao je Kagawa za službenu stranicu Premier lige.

Japanac se nada kako će sljedeću sezonu započeti potpuno spreman i zdrav, a pohvalio ga je njegov nekadašnji trener iz kluba Cerezo Osaka, Levir Culpi, koji je rekao: "Shinji je izuzetno kvalitetan, on uvijek pokuašva nešto stvoriti na terenu. On nikad ne posustaje, uvijek želi više i to je odlika koju sam kod njega primijetio od samog početka."