Kapetan Liverpoola Steven Gerrard uspješno se oporavlja od operacije ramena kojoj se podvrgnuo krajem prošle sezone, a pred početak priprema za novu sezonu kaže kako vjeruje da Liverpool s novim pojačanjima može spremno krenuti u borbu za jedno od prva četiri mjesta u Premier ligi, iako za neke od njih ranije nije ni čuo.


Dok su Kolo Toure i Simon Mignolet dobro poznati engleskog nogometnoj javnosti, pa tako i Gerrardu, Luis Alberto i Iago Aspas su do sada igrali za Barcelonu B, odnosno Celtu, a Gerrard nije imao puno prilike upoznati se s igračima tih klubova.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"O njima znam jako malo, ali imam puno povjerenje u Brendana Rodgersa i skaute i vjerujem da će oni donijeti prave odluke. Doista se veselim vraćanju radnim obvezama sljedećeg tjedna i upoznavanju s tim što novi igrači mogu ponuditi i mogu li oni pomoći u pojačavanju naše momčadi kako bismo bili u boljoj poziciji u borbi za prva četiri mjesta." rekao je Gerrard.

"Uvijek je dobro dovesti nove igrače što je prije moguće. Oni tada mogu odraditi kompletne pripreme, upoznati se s ostalim suigračima i onim što menadžer očekuje od njih." dodao je Gerrard.